Uw glaszetter en glashandel in Den Haag

 • Neem contact op:
  070 381 6751
 • Ons adres:
  Theresiastraat 46, Den Haag
 • Openingstijden:
  08:30 uur - 16:30 uur

Keukenachterwand glas

Ga voor een exclusieve en moderne uitstraling van uw keuken met een keukenachterwand van glas. Naast dat een glazen achterwand zorgt voor een strakke afwerking, is hij ontzettend praktisch. Glashandel Berserik in Den Haag maakt de mooiste glazen achterwanden voor uw keuken: ze zijn leverbaar in iedere denkbare maat en kleur. Neem contact met ons op en leg ons uw wensen voor. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bel: 070 - 381 6751Contactformulier invullen

Voordelen van een glazen keukenachterwand

Een glazen achterwand in uw keuken heeft veel voordelen. Zowel in praktisch als esthetisch opzicht. Graag zetten we ze voor u op een rij:

 • Het glas is hittebestendig en krasvrij
 • De wand is zeer gemakkelijk te reinigen
 • Altijd verkrijgbaar in een passende kleur
 • Een mooie blikvanger die uw keuken een strak, modern uiterlijk geeft

Voor een betere hygiëne

Met een achterwand blijft uw keukenwand netjes en schoon. U voorkomt namelijk dat er spetters, etensresten of ander vuil tegen uw muur aankomen. Een glazen achterwand neemt u in een handomdraai af. Bovendien hoeft u geen voegen te reinigen, zoals bij een traditionelere tegelwand wel het geval is. Wel zo hygiënisch!

Maak uw keuken helemaal af met een glazen keukenachterwand

Als u uw keuken een moderne update wilt geven, is een achterwand van glas een goede optie. Het glanzende, gladde oppervlak geeft een strakke look. Het glas zorgt voor een luxe, exclusieve uitstraling. U kunt qua uiterlijk alle kanten op: kies uit een van de talloze kleuren, het type glas, het soort bevestiging en de sparing. Zo realiseert u een glazen achterwand helemaal naar eigen smaak.

Voor alle keukenprinsen en -prinsessen

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dat geldt ook zeker voor diegenen die gek zijn op koken. Wilt u niet altijd moeten letten op alles spetters en andere viezigheid die uw muur aantasten? Dan is een glazen achterwand echt een uitkomst.

Natuurlijk hoeft niet de gehele achterwand van glas te zijn. U kunt er ook voor kiezen enkel een glasplaat te plaatsen achter het fornuis of de kookplaat. Zo vangt u de meeste vetspetters afkomstig van pannen toch op.

Over Glashandel Berserik

Als het om glas gaat, is Glashandel Berserik al meer dan 25 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. En niet alleen als glaszetter. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van glas, dus ook voor de mooiste glazen achterwanden voor in uw keuken. Ontdek ook onze andere diensten:

Meer weten over glazen keuken achterwanden?

Heeft u vragen over onze achterwanden van glas of wilt u een offerte? Neem dan contact op met onze glasspecialisten door te bellen naar 070 381 6751 of stuur een e-mail naar info@glashandelberserik.nl.