Uw glaszetter en glashandel in Den Haag

 • Neem contact op:
  070 381 6751
 • Ons adres:
  Theresiastraat 46, Den Haag
 • Openingstijden:
  08:30 uur - 16:30 uur

Keukenachterwand glas

Ga voor een exclusieve en moderne uitstraling van uw keuken met een keukenachterwand van glas. Naast dat een glazen achterwand zorgt voor een strakke afwerking, is hij ontzettend praktisch. Glashandel Berserik in Den Haag maakt de mooiste glazen achterwanden voor uw keuken, leverbaar in iedere denkbare maat en kleur. Neem contact met ons op en leg ons uw wensen voor. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bel: 070 - 381 6751Contactformulier invullen

Voordelen van een glazen keukenachterwand

Een glazen achterwand in uw keuken heeft veel voordelen, zowel in praktisch als esthetisch opzicht. Graag zetten we ze voor u op een rij:

 • Het glas is hittebestendig en krasvrij
 • De wand is zeer gemakkelijk te reinigen
 • Verkrijgbaar in alle kleuren
 • Een mooie blikvanger die uw keuken een strak en modern uiterlijk geeft

Bescherm uw muur tegen vetvlekken

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dat geldt ook zeker voor diegenen die gek zijn op koken. Wilt u niet altijd moeten letten op alle spetters en etensresten die uw muur aantasten? Dan is een glazen achterwand echt een uitkomst. Een keukenachterwand van glas neemt u in een handomdraai af. Bovendien hoeft u geen voegen te reinigen, zoals bij een traditionelere tegelwand wel het geval is. Wel zo hygiënisch!

Kiest u voor een volledige keukenachterwand of losse gasplaat?

Natuurlijk hoeft niet de gehele achterwand van glas te zijn. U kunt er ook voor kiezen enkel een glasplaat te plaatsen achter het fornuis of de kookplaat. Met een spatwand vangt u de meeste vetspetters op die afkomstig zijn van pannen. De keuze is aan u: een volledige keukenachterwand of een los spatscherm.

Maak uw keuken helemaal af met een glazen keukenachterwand

Als u uw keuken een moderne update wilt geven, is een achterwand van glas een goede optie. Het glanzende, gladde oppervlak geeft een strakke look. Het glas zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling. U kunt qua uiterlijk alle kanten op: kies uit een van de talloze kleuren, het type glas, de bevestiging en de sparing. Zo realiseert u de glazen achterwand helemaal naar eigen smaak.

Kosten van een keukenwand

Om te bepalen of u een glazen keukenachterwand wilt aanschaffen, wilt u natuurlijk eerst inzicht in de kosten. Omdat elke keuken anders is, hangt hier geen vaste prijs aan. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. Hiermee ziet u in één oogopslag wat het voor u gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Interesse? Vul dan ons online contactformulier in of bel ons via 070 381 6751 als u nog vragen heeft.

Over Glashandel Berserik

Als het om glaszetters gaat, is Glashandel Berserik al meer dan 25 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van glas, dus ook voor de mooiste glazen achterwanden voor in uw keuken. Ontdek ook een aantal van onze andere diensten:

Keukenachterwand van glas op maat kopen

Heeft u vragen over onze achterwanden van glas of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact op met onze glasspecialisten door te bellen naar 070 381 6751 of stuur ons een e-mail via info@glashandelberserik.nl.

Neem contact op