Uw glaszetter en glashandel in Den Haag

  • Neem contact op:
    070 381 6751
  • Ons adres:
    Theresiastraat 46, Den Haag
  • Openingstijden:
    08:30 uur - 16:30 uur

Figuurglas

Figuurglas heeft een bepaald patroon of motief aan één zijde. Patronen worden aan het oppervlakte van het glas aangebracht. Figuurglas ziet u voornamelijk als decoratief glas in binnendeuren, ramen of douchewanden. Het grote voordeel van figuurglas is dat het glas voor een deel ondoorzichtig is, maar wel lichtdoorlatend. Op die manier kan een ruimte afgebakend worden en beschermt u deze tegen inkijk. Het figuurglas wordt standaard geleverd in enkelglas, maar is ook leverbaar in combinatie met isolatieglas. Enkele soorten zijn tevens leverbaar in gehard glas.

Zandstralen

Daarnaast kunnen wij ook glas zandstralen. Het glas wordt dan van een decoratief design voorzien. Door de oppervlakte specifiek te bewerken en andere gedeeltes weer af te dekken, wordt er een combinatie van matte stukken, en transparante stukken gerealiseerd. Het figuurglas kan werkelijk in iedere vorm, afwerking of maat worden gezandstraald.

Verschillende diktes

Het figuurglas is leverbaar in verschillende diktes, variërend van 4 tot 10 mm. Al het figuurglas maken wij volledig voor u op maat. Neem voor meer informatie over figuurglas contact met ons op of kom langs in ons glasatelier:

Spoed? Neem direct contact op!

Bel: 070 - 381 6751