Uw glaszetter en glashandel in Den Haag

  • Neem contact op:
    070 381 6751
  • Ons adres:
    Theresiastraat 46, Den Haag
  • Openingstijden:
    08:30 uur - 16:30 uur

Glaszetter

Glashandel Berserik is al ruim 25 jaar dé glasspecialist van Den Haag en omstreken. Wij bieden een totaalpakket aan glasdiensten, zoals het leveren, monteren, bewerken én restaureren van glas. Als extra dienst bieden wij een 24-uurs schadeservice aan.

24/7 glasschadeservice

Als u glasschade heeft, wilt u zo snel mogelijk een nieuwe ruit. Glashandel Berserik staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar om uw spoedgeval vakkundig en snel op te lossen. In de meeste gevallen kunnen wij binnen één uur nieuw glas leveren en monteren.

Heeft u een spoedgeval? Bel dan met 070 – 381 6751 voor onze 24/7 schadeservice.

Spoed? Neem direct contact op!

Bel: 070 - 381 6751

Levering van glas

Glashandel Berserik beschikt over een grote voorraad glasproducten en kan daardoor veel soorten glas snel leveren. Zo kunnen wij enkelglas, dubbelglas en inbraakwerend glas met gangbare afmetingen doorgaans uit voorraad leveren.

Heeft uw glas afwijkende maten? Bij Glashandel Berserik is dat geen probleem. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het bewerken van glasproducten. Door onze goede contacten met diverse glasfabrieken kunnen wij ook zeer afwijkende afmetingen snel leveren.

Glas plaatsen

De glasexperts van Glashandel Berserik hebben jarenlange ervaring in het vervoeren en plaatsen van glas; uw glas is daarom bij Glashandel Berserik in goede handen. Iedere situatie is anders, en onze medewerkers zijn getraind om in elke situatie met een passende oplossing te komen.

Wilt u meer informatie over de werkwijze van onze glaszetters? Neem gerust contact op via 070 – 381 6751 of vul het contactformulier in.

Bel: 070 - 381 6751

Bewerken van glas

Glashandel Berserik heeft in Den Haag niet alleen een eigen winkel, maar ook een atelier. In het atelier werken glasexperts die gespecialiseerd zijn in het bewerken van glasproducten. Wij leggen hier kort uit welke werkzaamheden wij in ons atelier doen:

Glas slijpen

Het slijpen van glas is de meest voorkomende vorm van glasbewerking. Wij slijpen uw glas zowel recht als facet. Bij facet slijpen ontstaat er een decoratieve rand die veel gezien wordt bij spiegels en glazen tafelbladen.

Glas snijden, boren en frezen

Door glas te snijden kan er voldaan worden aan alle gevraagde afmetingen en vormen. Glashandel Berserik kan uw glas ook voorzien van boorgaten en bepaalde stukken uit het glas frezen.

Glas zandstralen

Het zandstralen van glas brengt vele decoratieve voordelen met zich mee. Door in verschillende dieptes te stralen, kan Glashandel Berserik uw glas voorzien van de meest gedetailleerde patronen en afbeeldingen. Door glas te zandstralen kunnen wij uw ruiten ook matteren.

Glas-in-lood

Het vervaardigen en plaatsen van glas-in-lood wordt bij Glashandel Berserik gedaan door gediplomeerde glas-in-loodmakers en -zetters. In ons atelier ontwerpen wij zelf glas-in-lood-panelen en kunnen wij uw bestaande glas-in-lood restaureren.

Brandschilderen

Brandschilderen is een zeer specifieke vorm van glasbewerking en bovendien tijdrovend. De kleuren worden één voor één met de hand aangebracht en ook één voor één in een speciale oven in het glas gebakken. Op onze Atelier-pagina vindt u meer informatie over deze speciale vorm van glasbewerking.

Altijd gratis advies op maat

Wij begrijpen dat elke situatie een andere aanpak vereist. Daarom staan wij altijd voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van glas en de plaatsing ervan. Ook voor advies op het gebied van glas-in-lood en brandschilderingen kunt u terecht bij onze glas-experts.

Bel voor vakkundig advies met 070 – 381 6751 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Spoed? Neem direct contact op!

Bel: 070 - 381 6751