Uw glaszetter en glashandel in Den Haag

  • Neem contact op:
    070 381 6751
  • Ons adres:
    Theresiastraat 46, Den Haag
  • Openingstijden:
    08:30 uur - 16:30 uur

Glasprojecten

Onze specialiteit is de renovatie van oudere panden die o.a. nog beschikken over authentieke schuiframen en stolpdeuren- en stellen. Waarbij wij innovatie en creativiteit niet schuwen om samen met u te zoeken naar oplossingen die visueel recht doen aan de leeftijd van uw pand maar tegelijkertijd het comfort bieden van een nieuwbouwwoning.

Omdat isolatieglas nu eenmaal zwaarder en dikker is dan het enkele glas in het oude schuifraam moeten de oude contragewichten , het oude “houtje-touwtje” systeem, vervangen worden door de montage van een nieuw systeem, nl. avriveren. Dat wil zeggen een speciaal veersysteem met een nieuw touw en een nieuw katrol met als resultaat dat bestaande en of nieuwe schuiframen zonder freeswerk weer kunnen schuiven zoals oorspronkelijk bedoeld is.

In samenwerking met onze timmerman zoeken wij naar oplossingen die afgestemd zijn op het behoud van de houten raamwerken zonder concessies te doen aan de uitstraling van het pand en tegelijkertijd toch het comfort te bieden van moderne woningen. U kunt hier denken aan het behoud van het bekende Duivenjagersprofiel en het Bruynzeelprofiel, en allerlei speciale freeswerken.

Isolatieglas in stalen kozijnen

Na in het verleden enig speurwerk te hebben verricht, zijn wij nu al jarenlang een prachtige oplossing rijker, voor situaties waar mensen hun stalen raamwerken willen laten voorzien van isolatieglas. U hoeft dus niet altijd alle raamwerken compleet te laten vervangen…wij bieden u een alternatief voor isolatie, met behoud van uw raamwerken.

Graag lichten wij onze expertise toe in een persoonlijk gesprek.

Ter plaatse herstellen van ruitjes in glas-in-lood panelen

Wij kunnen uw glas-in-lood panelen weer helemaal in orde maken, mits de loodstrippen & soldeerpunten nog in redelijke staat verkeren.

Daarbij verwijderen wij de kapotte ruitjes en passen nieuwe (soort)gelijke ruitjes toe, deze kunnen iets qua uiterlijk afwijken van de nog intacte ruitjes.

Neem voor deze en andere renovatieprojecten contact op met Glashandel Berserik.

Bel: 070 - 381 6751